Om oss

Om oss

Bakgrund

Gänget bakom West Coast Bug Meet består av en flock inbitna entusiaster som tyckte att det var dags att arrangera en större träff i Södra Sverige. Av en händelse så råkar vi vara många som sprätter runt i folkvagnar i just Ängelholm vilket borgade för en stab stor nog för att dra runt arrangemanget. Namnet West Coast antyder just att vi finns på västkusten och med E6:an precis intill samt närhet till E4:an gör att det är lätt att ta sig hit. Målsättningen är även att locka deltagare från kontinenten.

Vårt syfte & målsättning

Syftet med West Coast Bug Meet är att erbjuda en hel helg med trevligheter för hela familjen. Mycket arbete läggs ned för att se till att barnen skall trivas så att det blir en minnesvärd helg!
Bugmeet #1 hölls 2011 och uppslutningen var över all förväntan. Redan efter Bugmeet #2 hade vi hittat formen, om än lite oslipad. Efter Bugmeet #5 vet vi att vi hittat dit vi vill vara och målsättningen är att fortsätta utveckla konceptet för att bli ännu bättre. Detta hade aldrig varit möjligt utan våra fantastiska deltagare och våra fina samt starka sponsorer. Allt detta knyts ihop av vårt Bugmeet Crew som verkligen gör sitt yttersta för att erbjuda en trevlig vistelse i Ängelholm på Lingvallen!